Maatwerk meubels van beton

Wat doen wij?

DaantjeBeton maakt op maat gemaakte meubels van beton en andere materialen zoals hout, epoxy en staal. Bijna niets is onmogelijk bij DaantjeBeton. Wij laten ons graag inspireren door uw ideeën en gaan de uitdaging aan om uw ideale meubel te maken. DaantjeBeton verschilt van andere bedrijven omdat we meubels leveren die op maat zijn gemaakt tot in het kleinste detail.

Bij ons kunt u onder andere uw betonnen eettafels en salontafels met vrijwel ieder stalen onderstel bestellen die u wilt. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit U, H, A of X-poten. Ook een omgekeerde U is mogelijk zodat er nog stoelen aan de kopse kant van de tafel kunnen staan. Ook ovale of ronde eettafels behoren tot de mogelijkheden met bijvoorbeeld ‘hairpin’ poten. 

Omdat u alle maten én de plaats van de poten zelf kunt bepalen kunt u uw tafel aanpassen op het aantal stoelen dat u aan de tafel wilt plaatsen. Ook de hoogte van de tafel kunt u zelf bepalen. Alle onderstellen worden perfect op maat gemaakt uit vierkante stalen kokerbalken van  bijvoorbeeld 3X3, 8x8 of 10x10 centimeter. Deze worden gezaagd en gelast en kunnen vervolgens naar wens worden afgewerkt met een kleur of transparante coating. Met de transparante coating wordt het staal beschermd maar houdt  wel de industriële look. Daarnaast kunt u de poten laten afwerken in iedere, gewenste kleur. Kijk vooral eens tussen de foto’s op deze site, het instagram account of de Facebookpagina van DaantjeBeton!Betonnen eettafel rond
Salontafel beton
eettafel xpoten beton
Design eettafel goud
stoer beton
stoer wonen eettafel
design eettafel
salontafel design
betonnen wastafel
Eettafel design
maatwerk beton
betonnen openhaard ombouw
industrieel wonen inrichting interieur
industiele eettafel
Salontafel beton box cube
maatwerk betonnen meubels