Betonnen salontafel op maat gemaakt

Op deze pagina ziet u een overzicht van betonnen salontafels in verschillende designs. Deze tafels zijn in iedere maat te bestellen en ook de kleur van een eventueel frame is geheel naar wens! Uiteraard zijn alle salontafels beschermd met een sterke coating waardoor deze goed beschermd is tegen vlekken.

The BOX 

Deze salontafel in uniek design kunt u bestellen in iedere maat die u wenst. Deze tafel, gemaakt van echt beton, staat op klein wieltjes. Doordat deze wieltjes naar binnen zijn geplaatst krijgt de tafel een zwevend effect! 

The Classic

Dit betonnen blad ligt op een onderstel van staal afgewerkt in kleur naar wens. De bladdikte van het betonnen blad is geheel naar wens. Houd u van een stoere en industriele salontafel? Kies dan voor een blad van 10 centimeter. Uiteraard is ook een bladdikte van 3 centimeter mogelijk, en alles er tussenin! 

The Cube

Een massief blok beton als salontafel? Een goed idee zoals u ziet op deze foto's. Uiteraard is de salontafel niet massief maar heeft een bladdikte van ongeveer 2,5 centimeter.